Genç Sporcumuz Havva Elmalı, Dünya Üçüncülüğü Başarısında Yer Aldı
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen 2026 Görme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nda Türkiye Görme Engelliler Judo Milli Takımı, şampiyonayı dünya üçüncüsü olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.
Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden Milli Takım kadrosunda, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün Koruyucu Aile Hizmetinden yararlanan genç sporcumuz Havva Elmalı da yer aldı. Başarılı sporcu, şampiyona boyunca milli takımımızın formasını giyerek ülkemizi temsil etti.
Sporun çocuk ve gençlerin gelişimine, özgüven kazanmalarına ve sosyal hayata aktif katılımlarına sunduğu katkının önemli bir örneği olan Havva Elmalı’nın elde ettiği başarı, Koruyucu Aile Hizmetinin çocuklarımızın eğitim, gelişim ve yeteneklerini destekleme açısından taşıdığı önemi de ortaya koydu.
Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye Görme Engelliler Judo Milli Takımı’nın dünya üçüncüsü olması büyük bir gurur kaynağı olurken, genç sporcumuz Havva Elmalı’nın milli takım kadrosunda yer alması da bizleri ayrıca gururlandırdı.
Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak genç sporcumuz Havva Elmalı’yı, antrenörlerini ve Türkiye Görme Engelliler Judo Milli Takımı’nı elde ettikleri bu anlamlı başarıdan dolayı tebrik ediyor; Havva Elmalı’nın spor hayatında nice başarılara imza atmasını diliyoruz.
Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Haberleri
- 01-10-202616:39 Aile Danışmanlığı Hizmetlerinde Mesleki Kapasite Güçlendirme Protokolü İmzalandı
- 01-10-202609:15 Eylül ayı doğum yardımı ödemeleri hesaplara yatırıldı
- 01-10-202609:15 Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
- 30-09-202602:05 “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nde 81 ilde eş zamanlı yürüyüşler gerçekleştirilecek
- 30-09-202602:05 Genç Sporcumuz Havva Elmalı, Dünya Üçüncülüğü Başarısında Yer Aldı
- 28-09-202618:37 Bakanımız Göktaş, Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftlerle buluştu
- 25-09-202623:57 Kültür Yolu Festivali’nde Sosyal Hizmet Modellerine Yönelik Tanıtım Çalışmaları Sürüyor
- 25-09-202623:57 Ankara’da Afet ve Acil Durumlara Yönelik Psikososyal Destek Kapasitesi Güçlendiriliyor
- 25-09-202616:32 Emine Erdoğan Hanımefendi ve Bakanımız Göktaş, BM'de çocuklar için güvenli dijital sistemlerin inşasına ilişkin programa katıldı
- 24-09-202618:18 Aile ve Nüfus On Yılı Vizyonuyla Aile Eğitimleri Okullarda Yaygınlaştırılıyor

