Gençlerimizin milli ve manevi değerler doğrultusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamak, vatan sevgisi, fedakârlık ve kahramanlık duygularını pekiştirmek amacıyla Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi’nde anlamlı bir buluşma gerçekleştirilmiştir.

Program kapsamında; Kıymetli Gazilerimiz Ömer DAL ve Adem YÜKSEL ile Aziz Şehidimiz Lokman AKÇAĞLAYAN’ın kıymetli kardeşi Fatmagül CANBULUT, öğrencilerimizle bir araya gelmiştir.

Buluşmada Kıymetli Gazilerimiz ve Şehit yakınımız, tecrübelerini paylaşarak öğrencilerimize önemli katkılar sunmuştur.

Milli birlik ve beraberlik bilincinin güçlenmesine katkı sağlayan Kıymetli Gazilerimize, Şehit yakınımıza, okul yönetimine ve öğrencilere teşekkürler sunulmuştur.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Aksaray Hanımeli Pazarı'nda Sosyal Hizmetler Tanıtıldı
Sonraki Haber Mobil Sosyal Hizmet Aracı Ağaçören'de Hizmette

Yorum Yap