Valimiz Sayın Faik Oktay Sözer, Özel Güvenlik Günü ve Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tekin Kayıkçı, Özel Güvenlik Şube Müdürü Melike Güler ile özel güvenlik personellerini makamında kabul etti.
Ziyarette, ilimizde kamu düzeninin korunması ve vatandaşlarımızın huzur ile güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen özel güvenlik hizmetleri hakkında Valimiz Sözer’e bilgi sunuldu.
Program kapsamında görevlerinde göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmaları dolayısıyla özel güvenlik personellerine başarı belgelerini takdim eden Valimiz Sayın Faik Oktay Sözer, özel güvenlik görevlilerinin kamu güvenliğinin tamamlayıcı unsuru olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini ifade etti.
Özel güvenlik personelinin fedakârca görev yaptığını belirten Valimiz Sözer, kamu kurumları, eğitim kurumları, sağlık tesisleri ve birçok alanda vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz görev yapan tüm özel güvenlik görevlilerine teşekkür ederek, Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nı kutladı.
 

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber VALİMİZ SAYIN FAİK OKTAY SÖZER, İDAŞ BOZÜYÜK FABRİKA SHOWROOMU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
Sonraki Haber VALİMİZ SAYIN FAİK OKTAY SÖZER, BİLECİK POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 32. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ’NE KATILDI.

Yorum Yap