Vali Recep Soytürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Ercan Ay’ın ailesini ikamet ettiği evinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Soytürk, şehit ailesinin hal ve hatrını sorarak bir süre sohbet etti ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Ardından Kuran-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali Soytürk, “Bugün ülkemizin her tarafında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Onlara çok şey borçluyuz. Şehitlerimizi hayırla yâd ederek, her fırsatta değerli aileleri ile bir araya gelerek minnet borcumuzu ödemeye çalışıyoruz.” dedi.

Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Garnizon Komutanı Tuğg. Aytuğ Yörüyüş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Vali Soytürk Şehit Erdinç Salkım'ın Ailesini Ziyaret Etti
Sonraki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni Düzenlendi

Yorum Yap