Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ile birlikte, Gazimiz Polis Memuru Ramazan Sarı’yı evinde ziyaret etti.

Gazi ve ailesinin hatırlarını sorarak, bir süre sohbet eden Vali Serdengeçti, “Vazife uğruna gösterilmiş bir fedakârlığın hatırı, bir ömür gözetilmeye değerdir. Gazimizin nezdinde bütün Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, her birinin hanesine sağlık, huzur ve dirlik diliyorum.” diye konuştu.

Gazi Polis Memuru Ramazan Sarı ise ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’ya teşekkür etti.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Osmaniye'de 39. Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı
Sonraki Haber Vali Mehmet Fatih Serdengeçti 19 Eylül Gaziler Günü'nü Kutladı

Yorum Yap