Vali Yakup Canbolat, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle beraberindeki 4’üncü Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Ankara İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tarık Hekimoğlu, Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek ve Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Fuat Dönmez’den oluşan heyetle Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfını ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Beyazıt Yumuk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz’dan şehit aileleri ve gazilere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Canbolat, gaziler ile şehit ailelerinin talep ve görüşlerini dinleyerek 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Vali Canbolat’ın ziyaret programlarında Vali Yardımcısı Gürkan Demirkale ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevim Öz de hazır bulundu.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Vali Yakup Canbolat Gölbaşı'nda İncelemelerde Bulundu
Sonraki Haber Vali Yakup Canbolat, ilçe ziyaretleri kapsamında Kahramankazan’ı ziyaret etti.

Yorum Yap