Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler.

Derince Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Kurt tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, okulda ve sınıflarda incelemelerde bulunulmasının ardından daha sonra öğretmenler odasına geçip, öğretmenlerle de bir süre görüşerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Vali İlhami Aktaş, okulda alınan güvenlik önemlerine ilişkin bilgiler alarak, alınan önlemlerin uygulanması noktasında gerekli talimatlarda bulundu.

İncelemenin ardından EDEP (Eğitime Destek Platformu) projesi kapsamında okul mescidine geçen Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberlerindekiler, öğrencilerle birlikte Cuma namazını kıldılar ve ardından öğrencilerle birlikte yemek yediler.

Programda Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a; Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Eğitime Destek Platformu Kocaeli İl Başkanı Sezai Uzuner, Okul Müdürü Ömer Kurt eşlik ettiler.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Vali İlhami Aktaş, Gölcük Orman İşletme Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Sonraki Haber Dünya Çevre Günü Programı Vali İlhami Aktaş’ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Yorum Yap