Kaymakamımız Şakir Öner Öztürk, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen İshaklı ve Gevne Yaylası Festivali’ne katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldi.
 
Hadim Kaymakamı Ali Emre Deniz, Yeni Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen festivalde; Kaymakamımız Şakir Öner Öztürk festival alanındaki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yörük ve Türkmen kültürünü gelecek nesillere aktarmada bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını vurgulayan Kaymakamımız; organizasyonu düzenleyen İshaklı Mahalle Muhtarı Rasim Okyanus’a, Mahalle Dernek Başkanı Feyzullah Karadağ’a ve emeği geçen tüm herkese teşekkür etti.
 
Festival ağası seçimi, renkli etkinlikler, Sanatçı Ender Balkır konseriyle taçlanan şenliğe katılan ve yörük kültürümüzü yaşatan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.
 

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Alanya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anıldı
Sonraki Haber ALANYASPOR’UMUZA YENİ SEZONDA DESTEK VE MORAL ZİYARETİ

Yorum Yap