Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla Yalova’da anlamlı bir program gerçekleştirildi. Programa Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta da katıldı. Etkinlik kapsamında, Türk Deniz Kuvvetlerinin önemli unsurlarından TCG Anadolu ve TCG Heybeliada, Yürüyen Köşk açıklarından geçerek Yalovalıları selamladı.

Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta’nın katılımıyla gerçekleşen selamlama geçişi, vatandaşlar tarafından ilgi ve gururla takip edildi.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 97. yıl dönümünde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik; Atatürk’ün Yalova’da bıraktığı tarihî miras ile Türkiye’nin bugün sahip olduğu millî ve teknolojik gücü aynı noktada buluşturdu.

Yürüyen Köşk açıklarından gerçekleştirilen geçişte TCG Anadolu ve TCG Heybeliada’nın Yalovalıları selamlaması, millî gurur ve coşkuyu artırdı. Bu anlamlı gün vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetin kuruluşunda emeği geçen tüm kahramanlar saygı, rahmet ve minnetle anılırken, Mavi Vatan’da görev yapan Türk Deniz Kuvvetlerinin personeline görevlerinde başarılar dilendi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Asayiş Değerlendirme Toplantısı
Sonraki Haber 1071 Malazgirt Zaferi'nin 955. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Yorum Yap