İlimiz Serik ilçesinde; kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşımızı dolandıran şüpheli tutuklandı.

30.09.2026 tarihinde mağduru telefonla arayan şüphelilerin, FETÖ soruşturmasına adının karıştığını ve evindeki paraların seri numaralarının alınması gerektiğini söyleyerek güven oluşturdukları, bu yöntemle mağdurdan yaklaşık 15.000 ABD Doları aldıkları belirlendi. Olayın aydınlatılması amacıyla ekiplerimizce yürütülen titiz çalışmalar kapsamında, 32 ayrı iş yeri ve apartmana ait güvenlik kameralarından elde edilen toplam 280 saatlik görüntü incelendi.

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde olayın şüphelisi tespit edilerek yakalandı.

Adli işlemlerinin ardından 10.10.2026 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Vatandaşlarımızın kendilerini polis, jandarma veya savcı olarak tanıtarak para ya da altın talep eden kişilere itibar etmemeleri, bu tür durumlarda vakit kaybetmeden güvenlik birimlerine başvurmaları önemle hatırlatılır.

Suç ve suçluyla mücadelemiz tavizsiz devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

 

 

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce SON 1 HAFTADA Yapılan Çalışmalar
Sonraki Haber Okullarda Güvenli Eğitim Ortamının Sağlanmasına Yönelik Tedbirlerle İlgili Valilik Kararı

Yorum Yap