Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında, Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda ilgili kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Ağustos Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Kaymakam Ali Güldoğan, toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaz mevsimiyle birlikte artan orman yangını riskine dikkat çeken Kaymakam Ali Güldoğan, yangınların önlenmesinde tüm kurumların ve vatandaşların duyarlılığının büyük önem taşıdığını belirtti. Ormanlık alanlarda ve kırsal bölgelerde ateş yakılmaması, anız ve bahçe atıklarının yakılmaması, şüpheli durumların vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Güldoğan, muhtarlardan da mahallelerinde gerekli bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına destek vermelerini istedi.

Muhtarların görüş, öneri ve taleplerinin dinlenmesinin ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak toplantı sona erdi.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Aile Destek Merkezi İlk Sergisi Açıldı
Sonraki Haber “Mahallenin Gücü Kan Bağışıyla Büyür” Projesi Muhtarlara Tanıtıldı.

Yorum Yap