Türk Polis Teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü ilçede tören ve etkinliklerle kutlandı.

10 Nisan 2026 Cuma günü saat 10:00’da Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Müdürlüğü Çelengi sunularak Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla birlikte Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din ve emniyet mensupları, günün anlam ve önemine ilişkin sürücü ve yolcularla sohbet ederek kolonya ve şeker ikramında bulundular. Akabinde ilçe merkezinde polis araçları ile kortej geçişi yapıldı.

Tören programının ardından Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve beraberlerindeki heyet İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amir Vekili Hasan Yavuz ve emniyet mensuplarının Polis Haftalarını tebrik edip başarı, sağlık, huzur ve esenlikler dilediler.

Etkinlikler kapsamında Cuma namazı öncesinde Sultan Murad Camisinde; Şehit olan ve ebediyete irtihal eden emniyet mensupları ile Aziz Şehitlerimize ithafen Mevlid-i Şerif kıraat olundu.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'nun 10 Nisan Polis Günü Mesajı
Sonraki Haber Çankırı Kitap Günleri 20-26 Nisan 2026 Tarihinde Gerçekleşecek

Yorum Yap