Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Parklarda Şenlik Var" etkinlikleri, bu hafta sonu da birbirinden renkli programlarla vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Etkinliklerin ilk adresi, 1 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Parkı olacak. Saat 21.00'de başlayacak programda halk müziğinin sevilen isimlerinden Murat Şimşek sahne alırken, konuk sanatçı Selman Tunç da performansıyla geceye renk katacak.

Şenliğin ikinci günü ise 2 Ağustos Pazar günü Süleyman Nazif Parkı (Kuyubaşı TOKİ)'nde gerçekleştirilecek. Saat 21.00'de başlayacak konserde sanatçı Fatih Yıldız, sevilen eserlerini Batmanlılar için seslendirecek.

Konserlerin yanı sıra çocuklar ve aileler için oyun parkurları, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar, balon dağıtımı ve gezici kütüphane gibi birçok eğlenceli etkinlik de gün boyunca vatandaşlarla buluşacak.

Batman'da yaz akşamlarını kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturan "Parklarda Şenlik Var" etkinliklerine tüm vatandaşlar davet edildi. Etkinlikler, her yaştan katılımcıya keyifli anlar yaşatmayı sürdürecek.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber Batman İtfaiyesi'nden Kapsamlı Yangın Tatbikatı
Sonraki Haber Atatürk Parkı'nda Şenlik Coşkusu Zirveye Ulaştı

Yorum Yap