Nevşehir Belediyesi tarafından asfalt serim çalışmaları sebebiyle 15 Temmuz Mahallesi Şehit Kamil Değerlier Sokak bir gün süreyle trafiğe kapatılacak.

13 Eylül 2026 Pazar günü 08.00’den itibaren 15 Temmuz Mahallesi Şehit Kamil Değerlier Sokak’ta asfalt yenileme ve serim işleri yapılacağından bağlantı yollarıyla birlikte 1 günlüğüne araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Bu güzergâhları kullanan vatandaşların alternatif yolları kullanmaları gerektiği ifade edildi.

Genel olarak park yapılmasına ve araç trafik akışına izin verilmeyeceği için bu yol ve güzergâhları kullanan vatandaşların alternatif yolları kullanmaları gerekiyor.

2026 yatırım planlaması dâhilinde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme, sıcak asfalt serimi ve üstyapı çalışmaları kentin her mahallesinde aralıksız devam ediyor.

Nevşehir’in bütün mahallelerinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında yapılacak iş ve işlemlerin aksaklığa uğramaması adına periyodik dönemlerde uyarılar yapılıyor.

Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşların adı geçen mahalle ve sokaklarda yol üzerine araç park etmemeleri ve alternatif yol güzergâhlarını kullanmaları bildirildi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Nevşehir'de Üniversite Öğrencilerine Karşılama Etkinliği
Sonraki Haber Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Yorum Yap