Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin Tunceli'de
10
Güncelleme : 18.06.2026 17:22
Yayın : 18.06.2026 16:57

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere ilimizi teşrif etti. 

Programına İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı ile başlayan Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, ilimizde yürütülen eğitim faaliyetleri, devam eden projeler, yatırımlar ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Toplantının ardından Elif Güntaş İlkokulu ve Hürriyet Ortaokulunu ziyaret eden Bakanımız, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğretmenlerimizin eğitim süreçlerine ilişkin görüş ve önerileri dinledi. 

Program kapsamında Tunceli İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, İl Jandarma Komutanı ve personelle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette kurumlar arası iş birliği ve gençlere yönelik gerçekleştirilen faaliyetler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. 

Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, daha sonra Munzur Nehri üzerinde düzenlenen Akarsu Slalom Kano Yarışları alanını ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Yarışmaları takip eden Bakanımız, gençlerin sportif gelişimlerine katkı sunan faaliyetlerin önemine dikkat çekerek sporculara başarılar diledi. 

Programın devamında Yolkonak Cemevi'ni ziyaret eden Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, cemevi yetkilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakanımız, birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

 

Önceki Haber "2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi" Yayımlandı
Sonraki Haber ÖĞRETMENLERİN HAZİRAN DÖNEMİ SEMİNERLERİ ÇEVRİM İÇİ OLACAK

Yorum Yap