A Milli Kadın Voleybol Takımı, Trendyol 2026 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Filenin Sultanları’nın bu mücadelesini Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekran sayesinde Mersinliler tek yürek izledi. Yüzlerce Mersinli, Marina yanına kurulan dev ekranda kıyasıya rekabetle geçen Türkiye-İtalya maçını soluksuz takip etti.

Üst üste aldığı şampiyonluklar ile Türkiye’yi voleybol ülkesi haline getiren Filenin Sultanları, altın madalyayı alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Nefeslerini tutarak kadınların başarısını sahilde izleyen Mersinliler, şampiyonluğu omuz omuza kutladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyon ile Mersin halkı bir araya geldi.

Erişik: “Onlar sahada oynadı, biz burada heyecanlandık”

Mersinlilerle şampiyonluğu hep birlikte kutladıklarını belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanı Mustafa İhsan Erişik, “Çok heyecanlı bir maç geçti. Onlar sahada oynadı, biz burada heyecanlandık. Şampiyonluğu getiren Filenin Sultanları’na teşekkür ediyoruz. Bir sonraki organizasyonda tekrar birlikte olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Mersinliler şampiyonluğu tek yürek kutladı

Çok güzel ve çekişmeli bir maç olduğunu söyleyen Ceylin Kaya, “Türkiye’nin gururları olarak görüyoruz onları. Gerçekten çok gurur verici bir andı, çok mutluyum” dedi. Özgür Yeniyurt, “Çok mutluyuz. Ortam çok harika. Milli takımla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Neslihan Nur ise “Harika bir maçtı, çok heyecanlandık. Hepsini tebrik ediyoruz” dedi.

Barış Nur, “Türk takımının gücünü Avrupa gördü. Burada maçı hep birlikte izlemek çok güzeldi” dedi. Ali Uyan ise “Çok zevkli ve stresli bir maçtı. Milli takımla gurur duyuyoruz” diyerek organizasyonu tebrik etti. Metehan Mercan, “Milli takım şampiyon olduğu için çok mutluyuz. Kutlamamızı Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yapıyoruz” dedi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Müftü Deresi Yaşam Vadisi 1. Etap Çalışmaları Başladı
Sonraki Haber Mersin'de Elektrikli Otobüslere Vatandaşlardan Tam Not

Yorum Yap