Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşallik ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümü ile 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Menemen’de tören düzenlendi.

Törende; Menemen Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Menemen Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilciliği adına Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende, Muharip Gaziler Derneği Menemen Temsilcisi İbrahim Koşik, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Kaymakam Vedat Yılmaz ve protokol üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Menemen Temsilciliğini ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilciliğini ziyaret etti.

Gaziler ile yemekte bir araya gelen protokol, vatanın bağımsızlığı ve milletin birlik ve beraberliği uğruna fedakârlık gösteren tüm kahraman gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Bu anlamlı gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için mücadele eden tüm gaziler rahmet, minnet ve şükranla yâd ediliyor; hayatta olan gazilere sağlık ve esenlik dileniyor.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz İHH Heyetini Kabul Etti
Sonraki Haber Ahilik Haftası Yeni Sanayi Sitesinde Kutlandı

Yorum Yap