Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Yörük Türkmenler Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine öğrenciler de destek verdi.

Aşağı Mahmutlar Mahallesi Beylik Çayırı mevkisinde düzenlenen programa Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte öğrenciler fidanları toprakla buluşturarak ilk can suyunu verdi.

Programda konuşan yetkililer, mahallede yaklaşık 2 bin çam fidanını toprakla buluşturduklarını belirterek, Kırıkkalelilerle birlikte yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğin coşkulu geçtiğini ifade etti.

Etkinliğin hazırlanmasında belediye birimleri, dernek üyeleri ve okulların önemli katkı sağladığını aktaran yetkililer, yaklaşık 20 günlük hazırlık sürecinin ardından programın hayata geçirildiğini kaydetti.

Daha yeşil bir Kırıkkale hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan yetkililer, benzer çevre etkinliklerinin devam edeceğini bildirdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Kırıkkale'de Üç Yeni Parka Şehit İsimleri Verildi
Sonraki Haber Kırıkkale'de 20 Bin Çam Fidanı Ücretsiz Olarak Dağıtıldı

Yorum Yap