Kandıra Çalköy Tarakçıkışla Cami’nde gerçekleştirilen cenaze töreninde Kıbrıs Gazisi Kerim Ersoy son yolculuğuna uğurlandı.
 
Vali Yardımcısı Nuri Özder, Kıbrıs Gazisi Kerim Ersoy’un ailesi ve yakınları ile görüşerek başsağlığı dileklerini ve taziyelerini iletti.
 
Kandıra Çalköy Tarakçıkışla Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi Kerim Ersoy için askeri tören düzenlendi.
 
Tören sonrasında Gazi'nin Türk Bayrağına sarılı naaşı Çalköy Tarakçıkışla Mezarlığında dualarla defnedildi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Çayırova Yön Spor Kulübü Başkanı Kaya ve Şampiyon Milli Sporcularımız, Vali Aktaş’ı Gebze Makamda Ziyaret Etti
Sonraki Haber Vali İlhami Aktaş, Plastikçiler OSB Yönetimini Ziyaret Ederek, Fabrika Ziyaretlerinde Bulundu

Yorum Yap