Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” münasebetiyle düzenlenen programa katılarak, kursiyerler tarafından üretilen ürünlerin sergilendiği “Yıl Sonu Sergisi”  açılışını gerçekleştirdi.
 
Açılış konuşmasında; Öğrenme kültürünü yaygınlaştırmak, bireysel ve toplumsal gelişimi desteklemek amacıyla Halk Eğitim Merkezlerimiz tarafından toplumumuzun ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen bu kursların öğrenmenin yanında  sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyerek, bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasına da katkı sunduğunu ifade eden Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, yaşam boyu öğrenmeyi alışkanlık haline getirmenin ve değişen dünyada öğrenen biri olarak kalmanın önemine değindi.
 
Protokol üyeleriyle birlikte stantları gezerek ürünleri inceleyen Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, kursiyer ve usta öğreticilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 
Programa Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK’in yanı sıra eşi Cumhuriyet Savcısı Sabah ÇELİK, Finike Belediye Başkanı Mustafa GEYİKÇİ, Finike Cumhuriyet Başsavcı V. Ramazan ERBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap GÖKDEMİR, kurum amirlerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
 

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Kaymakam Musa Kazım Çelik, Kurban Bayramı'nda Ziyaretlerde Bulundu
Sonraki Haber Kaymakam Musa Kazım Çelik, Dünya Çevre Günü Etkinliklerini Görüştü

Yorum Yap