Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güçlü şekilde hissedildiği, sevgi ve dayanışmanın hayatımıza anlam kattığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; insani ve manevi değerlerimizin en güzel şekilde yaşandığı, sevinçlerin paylaşıldıkça çoğaldığı, kırgınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı müstesna günlerdir. Bu güzel günlerde, büyüklerimizi ziyaret ederek onlara hürmetimizi sunmalı, küçüklerimize bayram sevincini yaşatarak geleceğe umutla bakmalarını sağlamalı, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü en güzel şekilde yaşatmalıyız.

Bizleri biz yapan değerleri koruyarak, toplumsal birlikteliğimizi pekiştirerek, huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum. Bu vesileyle, başta kıymetli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Uğur Kalkar

Körfez Kaymakamı

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Gerçekleştirildi
Sonraki Haber Kaymakamın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Yorum Yap