Kaymakam Nurullah Kaya'nın Ramazan Bayramı Mesajı
Birlikte sabrın, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayını geride bırakırken; gönüllerimizi birbirine daha da yaklaştıran Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.
Bayramlar; sadece takvimde yer alan özel günler değil, aynı zamanda kalplerimizin yumuşadığı, hatırlamayı unuttuğumuz değerlerin yeniden canlandığı müstesna zamanlardır. Bir kapıyı çalmak, bir gönül almak, bir tebessümü çoğaltmak… İşte bayramı bayram yapan asıl anlam da burada saklıdır. Bu günler; kırgınlıkların onarıldığı, uzakların yakın edildiği, yalnızların unutulmadığı, sevgi ve merhametin hayat bulduğu kıymetli anlardır.
Toplumumuzun mayasını oluşturan aile bağlarımızın güçlendiği, büyüklerimizin duasının, küçüklerimizin neşesinin çoğaldığı her bayram; bizi biz yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı zamanlardır. Bu bayramın da, gönüller arasında köprüler kuran, samimiyeti ve muhabbeti artıran bir vesile olmasını temenni ediyorum.
Bayram sevincinin gölgelenmemesi adına, özellikle yollarda daha dikkatli ve duyarlı olunması büyük önem taşımaktadır. Tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına riayet etmelerini, hem kendi canlarını hem de başkalarının hayatını koruma konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Marmarisli hemşehrilerimizin ve bayram vesilesiyle ilçemizde bulunan tüm misafirlerimizin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyor; bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.
Marmaris Kaymakamlığı Haberleri
- 10-04-202616:13 Kaymakam Nurullah Kaya'nın 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
- 06-04-202615:41 Kaymakam Nurullah Kaya, Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya’yı Ziyaret Etti
- 06-04-202615:41 Kaymakam Birkan Göktaş, Futbol Müsabakasını Takip Etti
- 02-04-202622:40 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Mesajı
- 02-04-202622:40 Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Kaymakam Nurullah Kaya'yı Ziyaret Etti
- 23-03-202617:09 Katar'daki Helikopter Kazasında Şehit Düşen Askerler İçin Başsağlığı
- 23-03-202617:09 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Mesajı
- 19-03-202616:42 Kaymakam Nurullah Kaya'nın Ramazan Bayramı Mesajı
- 18-03-202618:18 Marmaris'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi
- 18-03-202618:18 Kaymakam Nurullah Kaya, 18 Mart Anma Programına Katıldı

