Nazilli Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Eylül 2025 tarihinden bu yana açılan 464 kursta eğitim alan 10 bin 365 kursiyerin yıl boyunca hazırladığı çalışmaların sergilendiği Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi Nazilli Bamboo AVM’de açıldı.

Açılışa Kaymakam Huriye Küpeli Kan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Esen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner, ilçe protokolü, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında müzikli sahne gösterisi ve zeybek gösterisi düzenlendi.

Kaymakam, sergi alanını ziyaret ederek Hüsn-i Hat Atölyesi, El Sanatları, Giyim ve Nakış Alanı Sergileri ile Ebru Atölyesi, Fotoğrafçılık ve Resim Kurslarında sergilenen çalışmaları inceledi; kursiyerler ve eğitmenlerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam, el sanatlarının ve yaşam boyu öğrenme anlayışının ilçeye kattığı bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm idarecilere, eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkürlerini iletti.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Nazilli Halk Eğitim Merkezi, Türkiye’nin En İyi 10 Projesi Arasında
Sonraki Haber Vali Dr. Osman Varol İlçeyi Ziyaret Etti

Yorum Yap