Polatlı’da yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda yaşanan heyecan sürerken, Kaymakam Atilla Kantay, Polatlı İlkadım Anaokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Kantay’ın ziyaretine İlçe Millî Eğitim Müdürü Serdar Eroğlu eşlik etti. Okul Müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan Kantay, okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anaokulunda sınıfları ziyaret eden Kaymakam Kantay, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onların ilk gün heyecanını paylaştı. Çocuklarla sohbet eden ve keyifli anlar yaşayan Kantay, öğrencilerin yeni eğitim döneminin güzel ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Kantay, eğitim camiasına yeni dönemde başarılar dileyerek çocukların güvenli, huzurlu ve mutlu bir eğitim ortamında yetişmesinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, minik öğrencilerle gerçekleştirilen sıcak ve samimi sohbetlerin ardından sona erdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay'dan Sakarya Zaferi Mesajı
Sonraki Haber Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay'dan Okul Ziyareti

Yorum Yap