Kaymakam Atilla Kantay’ın 10 Kasım Mesajı
Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’nın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87’inci yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” cümlesiyle bir asırdır bünyesinde yaşamaktan onur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere emanet etti. Bu anlamda, 10 Kasım sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun “En büyük eserimdir” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni azim ve istikrarla geleceğe taşıyacağımız inancını tazelediğimiz gündür. Aziz Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaktaki kararlığını ilelebet sürdürecektir.
Emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni, onun işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışma azim ve kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Kahraman ecdadımız tarafından, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, büyük fedakarlıklar gösterilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, saygın bir ülke olarak emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Aziz Milletimiz, daha müreffeh ve aydınlık yarınlara kararlılıkla yürümektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 87. yıldönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tekrar saygı ve şükranla anarken milletimizin ve devletin bağımsızlığı, bütünlüğü, birlik ve beraberliği, halkın huzur ve güvenliği için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilere Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.
Polatlı Kaymakamlığı Haberleri
- 17-04-202615:18 Kahramanmaraş'taki Saldırıda Hayatını Kaybedenlere Başsağlığı
- 10-04-202612:26 Emniyet Teşkilatının 181. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
- 08-04-202615:49 Kastamonu AFAD Müdürü Tüfekçi'den Polatlı Kaymakamı Kantay'a Ziyaret
- 27-03-202614:29 Polatlı'da Nevruz Coşkusu Geleneklerle Kutlandı
- 21-03-202616:52 Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay'dan Nevruz Mesajı
- 21-03-202616:52 18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kutlamaları
- 20-03-202603:47 Bayram, Kavuşturma ve Hasret Giderme Anlamına Geliyor
- 20-03-202603:47 Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay, Ramazan Bayramı'nda Vatandaşlarla Buluştu
- 19-03-202612:56 Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay'dan Ramazan Bayramı Mesajı
- 19-03-202605:31 Polatlı'da 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Etkinlikleri Düzenlendi

