Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, EYS Eğitici/Antrenör alım ilanını duyurdu.

Başvurmak isteyen eğitici ve antrenörler, başvurularını şahsen edu.gsb.gov.tr adresi üzerinden E-Devlet ile giriş sekmesinden 3 - 12 Ağustos 2026 tarihleri arasında gerçekleştirecektir. Elden başvuru kabul edilmeyecektir.

Başvuru esnasında yönlendirmeye ihtiyaç duyulması halinde ilgili web sitesindeki başvuru kılavuzundan yararlanılabilecektir. Başvuru sahibi, başvuru yapmadan önce GSB EDU sayfasındaki eğitici niteliklerini mutlaka kontrol etmelidir. Eğitici şartları taşıyorsa başvuru yapmalıdır.

ÖNEMLİ! Hali hazırda eğitici/antrenör olarak görev yapmakta olanların ve eğitici havuzunda bulunan tüm eğitmenlerin de yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru sahibi, başvuru ekranında ÇALIŞMA DURUMU kısmına eğer Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün kadrolu çalışanı ise KURUM İÇİ, eğer kurum dışı kamu personeli veya özel sektör çalışanı veyahut işi olmayan, EYS SÖZLEŞMELİ ÇALIŞANLAR dahil KURUM DIŞI seçeneğini seçmelidir.

İstihdam durumu puan sistemini doğrudan etkilediği için başvuru sahibi kendisine uygun doğru seçeneği işaretlemelidir. Son üç yılda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde EYS kapsamında çalışmışsa GSB son 3 yılda eğitmen görevi alan, herhangi bir yerde çalışmayan kısmı işaretlenmelidir.

Gençlik eğitimi seçenler hedef kitleye hem gençlik hem de yurt eğitimi seçmelidir. Gençlik eğitim başlığı altında BESYO mezunu olup herhangi bir branşta 2. kademe ve üstü antrenörlük belgesi olan antrenörler, Özel Yetenek (Spor) Sınavlarına Hazırlık Eğitim programını branş olarak seçebilirler.

IBAN numarası, başvuranın kendi adına kayıtlı Ziraat Bankası hesabına ait olmalıdır. Birden fazla spor branşına başvuru yapacak olan antrenörler belge yükleme ekranındaki alan yeterlilik kısmına 2. ve üzeri kademeyi gösteren belgelerin tümünü tek bir PDF olarak yüklemelidir.

UNVAN BİLGİLENDİRME

  • EYS SÖZLEŞME: Herhangi bir yerde çalışmayanlar
  • SÖZLEŞMELİ EĞİTMEN: Kamu harici çalışanlar (Özel sektör, halk eğitim vb.)
  • MEMUR EĞİTMEN: Kamuda öğretmen olanlar
  • MEMUR: 657'ye tabi kamu çalışanı
  • EMEKLİ EĞİTMEN: Kamudan emekli öğretmen
  • EMEKLİ: Özel sektör ve kamu emeklisi

EDU başvuru ekranında başvuru sahibi tüm bilgileri doğru şekilde girdiğine emin olduktan sonra kaydet butonuna basmalı ve daha sonra kesinleştir butonuna basıp işlemi bitirmelidir. Kesinleştirilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır. Hatalı ve eksik bilgi girişinden başvuru sahibi doğrudan sorumludur.

Cankurtaran alımı yapacak adaylar, Gençlik Eğitim Modülünden “HAVUZ GÜVENLİĞİ VE SUDA CANLI KALMA TEKNİKLERİ” kısmından başvuru yapacaklardır. Eğiticinin başvuru yapabilmesi için altın, gümüş veya bronz belgeye sahip olması gereklidir.

Ayrıntılı bilgi için: 0366 214 65 80 - 127 / 156

Önceki Haber Kastamonu'da 15 Temmuz İçin Sancak Koşusu Düzenlendi
Sonraki Haber Kamu Spor Oyunları Başvuruları Başladı

Yorum Yap