Karapınar’da Muhtarlar ve Daire Amirleri ile  Muhtarlar Toplantı Gerçekleştirildi

Toplantıya Belediye Başkanı, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. İlçedeki mahallelerin genel durumu, ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda, muhtarlar tarafından iletilen sorun ve öneriler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaymakam Şenol Öztürk, muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek, mahallelerde yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözümünde muhtarların görüşlerinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve etkin şekilde ulaştırılması için kurumlar arası iş birliğinin önemine değinen Öztürk, ilçenin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüm yollarının geliştirilmesi noktasında muhtarlarla istişare içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini tek tek dinleyen Kaymakam Öztürk, vatandaşların huzur ve refahının artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Toplantıda iletilen taleplerin ilgili kurumlar tarafından değerlendirilmesi ve çözüm üretilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

Toplantının ardından Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı,kurum amirleri ve muhtarlar günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber AKÇE AİLEMİZDEN EĞİTİME VE GELECEĞİMİZE BÜYÜK DESTEK
Sonraki Haber İller Bankası Bölge Müdürü Sedat Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kurum Kaymakamımız Şenol Öztürk’ü ziyaret etti.

Yorum Yap