Uşak Valiliği ile Uşak Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Kampüsten Şehre Gençlik Buluşması”nın ilk günü, sanatçı Kıraç’ın Millet Bahçesi’nde verdiği konserle tamamlandı.

Konsere Vali Dr. Serdar Kartal’ın yanı sıra Milletvekili Ali Karaoba, Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Demir, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gün boyunca kamu kurum ve kuruluşları ile öğrenci topluluklarının etkinliklerine ev sahipliği yapan Millet Bahçesi, akşam saatlerinde Kıraç konseriyle büyük bir coşkuya sahne oldu.

Sevilen eserlerini Uşaklılar için seslendiren Kıraç’a gençler ve vatandaşlar hep birlikte eşlik ederken, Millet Bahçesi’ni dolduran binlerce kişi konser boyunca keyifli anlar yaşadı.

Müziğin birleştirici gücüyle gençlerin enerjisini ve Uşaklıların coşkusunu aynı meydanda buluşturan konser, renkli görüntülere sahne oldu.

Programın sonunda Vali Dr. Serdar Kartal, sanatçı Kıraç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

“Kampüsten Şehre Gençlik Buluşması”nın ilk günü, Kıraç konserinin ardından sona erdi.
 

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Uşak Millet Camii Projesi’nin Yapım Süreci Değerlendirildi
Sonraki Haber Kampüsten Şehre Gençlik Buluşması Millet Bahçesi’nde Gerçekleştirildi

Yorum Yap