15 Temmuz Özgürlük Meydanı’nda düzenlenen törene Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Valimiz Sayın Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Aşkın Baş’ın katılımlarıyla Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde muhtarlar onuruna kahvaltı programı düzenlendi. 
 
Önceki Haber Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke Amatör Spor Haftası Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı
Sonraki Haber Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi'nde 11 Atölyenin Açılışı Gerçekleştirildi

Yorum Yap