Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Hakkâri Spor Salonu’nda düzenlenen programa katıldı.

Program; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajının okunmasının ardından “Atatürk’e Son Mektup” adlı şiir seslendirildi.

Kutlama programı kapsamında halk oyunları, cimnastik ve güreş gösterileri ile erbane ve müzik şöleni sahnelendi. Ayrıca ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporculara ödülleri takdim edildi.

Program sonunda kültür, sanat ve spor stantlarını gezen Vali Taşyapan, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Taşyapan, gençlerin her alanda desteklenmeye devam edeceğini ifade etti.

Etkinliklere Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan’ın yanı sıra il protokolü üyeleri, sporcular, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Önceki Haber Hakkâri Valisi Taşyapan, Düğün Merasimlerine Katıldı
Sonraki Haber Hakkari Yöresel Lezzetler Festivali'ne Davet

Yorum Yap