GÜZELTEPE'DE SANATIN GÜCÜ
25
Güncelleme : 22.06.2026 15:30
Yayın : 22.06.2026 15:24

Güzeltepe İmam Hatip Ortaokulunda, okul yönetimi ve öğretmenlerin iş birliğiyle yürütülen resim ve kil çalışmaları yıl sonu sergisiyle taçlandırıldı.

 

Müdür Yardımcısı İhsan Turhaner'in koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalarda, Destek Eğitim Sınıfı geçici bir sanat atölyesine dönüştürüldü. Muş Türk Telekom Ortaokulu öğretmenleri Ayşe Bozkurt Dane ve Kübra Turhaner'in katkılarıyla öğrenciler; kil, karakalem, pastel ve akrilik boya tekniklerini öğrenerek birbirinden güzel eserler ortaya koydu.

 

Öğrencilerin dönem boyunca hazırladığı çalışmalar, düzenlenen sergide velilerin ve köy halkının beğenisine sunuldu. Sergi, öğrencilerin sanata olan ilgisini artırırken yeteneklerini keşfetmelerine de önemli katkı sağladı.

Önceki Haber İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ABDULKADİR ALTAY'IN BABALAR GÜNÜ MESAJI
Sonraki Haber AHİ EVRAN MTAL'DE BİLİM DOLU BİR GÜN

Yorum Yap