Muş Merkez Güdümlü İlkokulunda öğrenciler için düzenlenen yıl sonu pikniği, samimi ve sıcak görüntülere sahne oldu. Etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay da katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen piknikte öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte keyifli vakit geçirirken Müdür Altay da çocuklarla sohbet ederek onların heyecan ve mutluluklarını paylaştı. Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı etkinlikte öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

İl Müdürü Abdulkadir Altay, köy okullarının sıcak ve samimi atmosferinin eğitim ortamlarına ayrı bir değer kattığını belirterek, öğrencilerin yüzlerindeki tebessümün tüm emeklerin en güzel karşılığı olduğunu ifade etti.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler Mahsun Dereli ve Seyhan Yılmaz Çevik'e teşekkür eden Altay, öğrencilerin yaz tatilini verimli ve güzel geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yıl sonu pikniği, öğrenciler ve öğretmenlerin birlikte geçirdiği keyifli anların ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Önceki Haber "Bir Bilenle Bilge Nesil" Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
Sonraki Haber Doğa Temalı Etkinlikte Öğrenciler Bir Araya Geldi

Yorum Yap