Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Taha Kürşad Sezen ve beraberindeki heyet, engelli ve yaşlı vatandaşlara sunulan hizmetlerin mevcut durumunu değerlendirmek ve hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen İl İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Taha Kürşad Sezen, Genel Müdür Yardımcısı İsa Tekpınar, Yaşlı Bakım Daire Başkanı Fatma Güner, Resmi Engelli Bakım Daire Başkanı Salih Emre İnan, Uzman Yardımcısı Ilgaz Eker, İl Müdürü Orhan Bayrak, birimden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Kerim Bacıoğlu, engelli ve yaşlı hizmetleri alanında görev yapan birim personeli ve kuruluş idarecileri katıldı.

Hizmetler ve Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Program, il genelinde engelli ve yaşlı hizmetleri alanında yürütülen faaliyetlerin detaylı bir şekilde aktarıldığı birim sunumu ile başladı. Sunumda, kurum bakımındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik mevcut çalışmalar ve sahada hayata geçirilmesi planlanan yeni vizyon projeler paylaşıldı.

Hedef: Hizmet Kalitesinde En Üst Standartlar

Birim ve proje sunumlarının ardından toplantıda, Bakanlığa bağlı hizmet veren kuruluşların fiziksel ve donanımsal mevcut durumları ile personel kapasiteleri detaylı bir şekilde analiz edildi.

Kuruluş idarecilerinin sahadaki gözlem ve deneyimlerini aktarma fırsatı bulduğu toplantıda, engelli ve yaşlı bireylere sunulan bakım ve rehabilite hizmetlerinin kalitesinin artırılması, kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi ve personelin desteklenmesi yönünde atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, engelli ve yaşlı vatandaşlara sunulan hizmetlerin koordinasyon içinde yürütülmesi vurgusuyla sona erdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Eskişehir'de Sosyal Risk Haritası ve Performans Toplantısı
Sonraki Haber Eskişehir'de Gaziler Günü Yürüyüşü Düzenlendi

Yorum Yap