Belediye tarafından düzenlenen atık pil toplama yarışmasında 1450 kilogram atık pil toplayarak birinci olan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara gezisi ile ödüllendirildi.

Öğrenciler ve öğretmenlerinden oluşan heyet, görevliler eşliğinde Yüksek Hızlı Tren ile Sivas'tan Ankara'ya yolculuk yaptı. Başkent Ankara'da ağırlanan heyet, birçok tarihi ve kültürel mekânı ziyaret etme fırsatı buldu.

Gezi kapsamında; I. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anıtkabir, Tarihi Hamamönü, Aqua Vega Akvaryum, Milli Marşın yazarı şair Mehmet Akif Ersoy'un Müze Evi, Tacettin Dergâhı ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabri ziyaret edildi.

Ankara gezisinden büyük keyif aldıklarını ifade eden öğrenciler, bu unutulmaz deneyimi yaşama fırsatı sunan belediye başkanına teşekkürlerini ilettiler.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Özbelsan Güneş Enerji Santrali Hizmete Açıldı…
Sonraki Haber Sıcak Çermik'teki Büyük Dönüşüm, Muhteşem Bir Sezon Açılışıyla Taçlandırıldı.…

Yorum Yap