Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Lokali üyeleri, ‘Herkes için Hareketlilik’ temasıyla düzenlenen zumba etkinliğinde bir araya geldi. Ayrıca, Atatürk Çocukları ve Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğinde hareketlilik mesajları verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Başkentlileri çeşitli etkinliklerle buluşturuyor. Ümitköy, Çankaya ve Şafaktepe Kadınlar Lokaline üye kadınlar, ‘Herkes için Hareketlilik’ mesajı vermek için zumba etkinliğinde buluştu. Atatürk Çocukları ve Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen yürüyüş etkinliğinde ise katılımcılar hareketli yaşam vurgusu yaptı.

BİRLİKTE HAREKETLİLİĞE BİR ADIM ATMAK İÇİN TOPLANDIK

Hafta kapsamında düzenlenen etkinliklerin farkındalık oluşturduğunu belirten Ümitköy Kadınlar Lokali İdarecisi Fatma Pehlivanoğlu, dans etkinliğinin insanların hareket etmesine teşvik etmek amacıyla yapıldığını ifade etti. Spor Eğitmeni Emel Söyler ise hareketin hem sağlık hem de bireyin kendini değerli hissetmesi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

FARKINDALIK İÇİN EL ELE VERDİLER

Zumba etkinliğine ve doğa yürüyüşüne katılan kadınlar, sporun önemine dikkat çekerek organizasyonun oldukça keyifli ve motive edici olduğunu belirttiler.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrencileri AŞTİ'de Karşılıyor
Sonraki Haber AOÇ Hangarlarında 'Başkent Mum Işığında' Konseri

Yorum Yap