Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Denizli’de Vali Yavuz Selim Köşger tarafından karşılandı. Bakan Göktaş, kentte gerçekleştirdiği programlar kapsamında Denizli Valiliğini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi, şehit aileleri ve gazilerle buluştu ve genç çiftin nikâh merasimine katıldı.

Bakan Göktaş, Vali Köşger ile Görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Denizli Valiliğini ziyaret etti. Çardak Havalimanı’nda Vali Yavuz Selim Köşger tarafından karşılanan Bakan Göktaş, daha sonra Valiliğe geçti. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Göktaş, ardından Vali Köşger ile makamında bir süre görüştü. Görüşmede, Denizli’de ailelere yönelik yürütülen çalışmalar, sosyal hizmet faaliyetleri ve vatandaşlara sunulan hizmetler ele alınarak il genelindeki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretin anısına Vali Köşger tarafından Bakan Göktaş’a, el işçiliğiyle üretilen ve geleneksel motiflerin altın yaldız işlemeleriyle bezendiği cam gondol hediye edildi.

Bakan Göktaş, Esnafla Bir Araya Geldi

Bakan Göktaş, Denizli programı kapsamında İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vali Köşger’in de eşlik ettiği ziyarette Göktaş, cadde üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafla sohbet etti.

Esnafın talep ve görüşlerini dinleyen Bakan Göktaş ve Vali Köşger, esnafa hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluşuldu

Bakan Göktaş ile Vali Köşger, Denizli Polisevi’nde düzenlenen “Şehit Aileleri ve Gazilerle Birlik ve Vefa Buluşması” programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Programda, aziz şehitlerin kıymetli emaneti olan aileler ile kahraman gazilerle sohbet edilerek talep ve görüşleri dinlendi. Buluşmada, şehit aileleri ve gazilere yönelik yürütülen çalışmalar ile sosyal hizmet alanındaki destekler de değerlendirildi.

Evlilik Desteğinden Yararlanan Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldular

Bakan Göktaş, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda Şerife Funda Sönmez ile Hüseyin Selçuk çiftinin nikâh merasimine katıldı.

Genç çiftin mutlu gününe şahitlik eden Bakan Göktaş ve Vali Köşger, Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanarak yuvalarını kuran çifti tebrik etti.

Türkiye Yüzyılı vizyonunda ailenin güçlü toplumun temel unsurlarından biri olduğu anlayışıyla gençlerin aile kurma süreçlerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen destekten yararlanan çifte, bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileğinde bulunuldu.

Bakan Göktaş, katıldığı programlarının ardından ilden ayrıldı.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Denizli'de 39. Ahilik Haftası Kutlandı
Sonraki Haber Denizli'de Tarımsal Sulamaya 52 Milyon TL Hibe Desteği

Yorum Yap