ARHAVİ HALK EĞİTİM MERKEZİ SERGİSİ AÇILDI
9
Güncelleme : 04.06.2026 17:37
Yayın : 04.06.2026 17:36

 

 

Arhavi Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi, görkemli bir törenle kapılarını açtı. Geleneksel el sanatlarından modern tasarımlara kadar yüzlerce ürünün görücüye çıktığı serginin açılış programına; Artvin Valisi Dr. Turan Ergün, il, ilçe protokol üyeleri ve İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar katıldı.

Kursiyerlerin bir yıl boyunca büyük bir emek ve titizlikle hazırladığı el emeği ürünler, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği karma sergide; yöresel dokumalardan giyime, ahşap hediyelik eşyalardan takı tasarımına, resimden el nakışlarına kadar çok geniş bir yelpazede ürün grubu yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, yaptıkları çalışmalar ve ortaya koydukları eserler için kursiyerlere ve usta öğreticilere teşekkür etti.

Önceki Haber Artvin 7 Mart Ortaokulu'na Ziyaret Gerçekleştirildi
Sonraki Haber ARHAVİ TOBB ANAOKULU'NA ANLAMLI ZİYARET

Yorum Yap