Valimiz Sayın Nedim AKMEŞE’nin eşi Sayın Hacer AKMEŞE Hanımefendi, Aktaş beldemizde düzenlenen “Koruyucu Aile Buluşması” programında koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Sayın Ahmet ARIK’ın eşi Sayın Çiğdem ARIK Hanım, İl Emniyet Müdürü Sayın Erdinç YÜCEER’in eşi Sayın Filiz YÜCEER Hanım ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Nurettin KESLER’in de katıldığı programda, koruyucu aile hizmetinin çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve aile ortamında yetişmeleri açısından taşıdığı önem vurgulandı.

Her çocuğun sevgi, güven ve şefkat içerisinde büyümesinin önemine dikkat çeken Sayın Hacer AKMEŞE Hanımefendi, çocuklarımıza sıcak bir yuva sunarak onların geleceğine umut olan koruyucu ailelerimize gösterdikleri özveri dolayısıyla teşekkür etti.

Programın ardından kısa süre önce koruyucu aile olan bir ailemiz evinde ziyaret edildi.
 

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Niğde 6. Gastronomi Festivali Coşkuyla Devam Ediyor
Sonraki Haber 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi

Yorum Yap