3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, vefatının 40. yıl dönümünde Gemlik’in Umurbey Mahallesi’nde bulunan anıt mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Törene; Celal Bayar'ın yakınları, Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Hasan Yıldırım, TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Özgür, Millî Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Adnan Gayhan, Bursa milletvekilleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında, Celal Bayar’ın doğduğu ve çocukluk yıllarının geçtiği tarihî evin ziyarete açılışı da gerçekleştirildi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Bursa Ticaret Borsası'ndan Eğitime Okul Devri Protokolü
Sonraki Haber Tümgeneral İdris Tataroğlu Yeni Görevine Uğurlandı

Yorum Yap