Eskişehir'de 23 Nisan coşkusu bu yıl da ulaşım kolaylığıyla taçlanacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehir içi toplu taşıma araçlarının gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, bayramın coşkusunu tüm kente yaymak istedikleri belirtilerek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda şehir içi toplu taşıma araçları gün boyu ücretsiz hizmet verecek. Tüm hemşehrilerin bayramını kutluyor, çocukların neşesinin şehri doldurduğu nice bayramlar diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Uygulama kapsamında tramvay ve belediye otobüslerinden gün boyunca ücretsiz yararlanabilecek olan Eskişehirliler, bayram etkinliklerine daha kolay ulaşım sağlayacak. Özellikle çocuklar ve aileler için büyük kolaylık sunacak uygulama ile kent genelinde 23 Nisan coşkusunun daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Dorlion Zeytinyağı, Halk Et Market ve Halk Ekmek Büfelerinde Satışta
Sonraki Haber Eskişehir'de 23 Nisan Kutlamaları İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Yorum Yap