2026-2027 Eğitim - Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı İlçemiz Alemdar İlkokulunda gerçekleştirildi.

İlköğretim Haftası kutlama programına; Kaymakamımız Bekir ABACI, Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa KODAL, İlçe Protokol Üyeleri, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ait konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından "İlköğretim Haftası" ile ilgili şiirler okundu, okul öncesi etkinlik atölyeleri gezildi ve çeşitli gösterilerin sunumu gerçekleştirildi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Sücüllü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakamımız Bekir ABACI'yı Makamında Ziyaret Etti
Sonraki Haber DMD Hastası Çağlar ÖZYİĞİT ve Annesi, Kaymakamımız Bekir ABACI'yı Makamında Ziyaret Etti

Yorum Yap