Tekirdağ Yetiştirme Yurdu 12. Geleneksel Pilav Günü'nde protokol ve yurtta büyüyenler bir araya geldi

Tekirdağ'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde protokol üyeleri, koruma altındaki çocuklar ve yetiştirme yurdu mezunları bir araya geldi.

Tekirdağ Yetiştirme Yurdu 12. Geleneksel Pilav Günü'nde protokol ve yurtta büyüyenler bir araya geldi

Süleymanpaşa Kaymakamlığı

Tekirdağ / Süleymanpaşa • 11 Ekim 2026, 22:21
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 6 Okunma
Yazı Boyutu:

Tekirdağ'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen buluşmaların 12'ncisi gerçekleştirildi. Tekirdağ Yetiştirme Yurdu 12. Geleneksel Pilav Günü Etkinliği, protokolün ve yurtta yetişen vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe Vali Recep Soytürk ve Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer'in yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Vali Yardımcısı Dr. Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, AFAD İl Müdürü Taha Yasin Çekiç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gazi Deniz Uygun katılım sağladı.

Programda ayrıca geçmişte yetiştirme yurdunda büyüyen 81 yaşındaki Hüseyin Gülsen, koruma ve bakım altındaki çocuklar ile kurum personeli de yer aldı. Etkinlik boyunca katılımcılar bir arada vakit geçirerek sohbet etti ve anılarını tazeledi.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer