Siirt'te Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlit Okutuldu

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden polis memurları ve tüm afet şehitleri için Hacı Fethi Serin Camii'nde mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi.

Siirt'te Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlit Okutuldu
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 4 Okunma
Yazı Boyutu:

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde yaşamını yitiren polis memurları ile tüm afet şehitleri için Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Hacı Fethi Serin Camii'nde gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek mevlit okundu. Depremde hayatını kaybedenler için duaların edildiği programın ardından katılımcılara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.

Düzenlenen anma programına Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, il protokolü, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer