Sandıklı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 103. yıl dönümü vesilesiyle Sandıklı'da tören ve etkinlikler düzenlendi. Vali Gökmen Çiçek Spor Salonu'ndaki programda öğrenciler gösteri ve halk oyunları sergiledi.

Sandıklı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Sandıklı Kaymakamlığı

Afyonkarahisar / Sandıklı • 30 Ekim 2026, 09:33
GENEL 1 dk okuma 30 Okunma
Yazı Boyutu:

Cumhuriyetin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Sandıklı ilçesinde düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı, Sandıklı Kaymakamı Batuhan Bingöl'ün makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Vali Gökmen Çiçek Spor Salonu'nda, Sandıklı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan resmi kutlama programına geçildi.

Düzenlenen programa Sandıklı Kaymakamı Batuhan Bingöl, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, İlçe Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Necmettin Gökhan Çelebi, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Kaymakam Batuhan Bingöl günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı mesajının okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okundu, halk oyunları ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Program, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol üyeleri tarafından takdim edilmesiyle sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer