Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Voleybol Takımını Yalnız Bırakmadı

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ile Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü arasında oynanan voleybol müsabakasını takip etti.

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Voleybol Takımını Yalnız Bırakmadı
SPOR 1 dk okuma 6 Okunma
Yazı Boyutu:

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kurumlar arası düzenlenen voleybol turnuvası kapsamında gerçekleştirilen müsabakayı izlemek üzere sahaya gitti. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü voleybol takımı ile Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü takımı arasında oynanan karşılaşma, çekişmeli anlara sahne oldu.

Müsabakanın sona ermesinin ardından sporcularla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, her iki takımın oyuncularını sergiledikleri performanstan dolayı tebrik etti. Aktaş, turnuvada mücadele eden emniyet personeline başarı dileklerini ileterek, kurumlar arası sportif faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.

Görüşünüzü Belirtin

Spor Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer