15-20 Eylül Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de gerçekleştirilen "Genç Ahiler Buluşuyor" programına katılan Soner Çelik, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Kırşehir Valiliği tarafından gönderilen Ahi Sancağı Plaketi, programda Kocaeli'yi temsil eden Soner Çelik tarafından Vali İlhami Aktaş'a takdim edildi. Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer ile Şube Müdürü Sevgi Belder Eren de hazır bulundu.
Ahiliğin birlik, dayanışma ve güzel ahlak gibi toplumsal değerlerin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Vali İlhami Aktaş, bu köklü geleneğin genç nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti. Mesleki dayanışma ve ahlaki değerlerin yaşatılmasının toplumsal huzur için kritik olduğunu belirten Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Soner Çelik'e çalışmalarında başarılar diledi.