Kars Susuz'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kars'ın Susuz ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü, düzenlenen resmi törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kars Susuz'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
GENEL 1 dk okuma 4 Okunma
Yazı Boyutu:

Kars'ın Susuz ilçesinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı, 28 Ekim günü gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

29 Ekim günü ise Susuz Kaymakamlığı'nda tebriklerin kabulü ile devam eden program, Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesi spor salonunda düzenlenen etkinliklerle sürdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Susuz Kaymakamı Onur Yılmazer ve Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

Program kapsamında günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Kaymakam Onur Yılmazer, Cumhuriyet'in değerlerine vurgu yaptı. Etkinlikler, öğrencilerin okuduğu şiirler, oratoryo gösterileri ve Kafkas halk oyunları ekiplerinin sergilediği performanslarla sona erdi.

Tören vesilesiyle Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitler ve kahraman gaziler minnet ve rahmetle anıldı.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer