Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, toplumun milli ve manevi değerlerinin taşıyıcısı olan yaşlı vatandaşları onurlandırmak ve kuşaklar arası bağı güçlendirmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına; Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emre Çalğan ve il protokolü katılım sağladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, protokol üyeleri yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek tecrübelerini dinledi ve birlik, beraberlik mesajları verildi.
Programda yaşlılarla yakından ilgilenen İl Müdürü Emre Çalğan, devletin şefkat elinin her zaman yaşlıların üzerinde olduğunu belirtti. Çalğan, toplumun ulu çınarları olarak nitelendirdiği yaşlıların tecrübelerinden ilham almaya devam ettiklerini ifade etti.
Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ömrünü vatanına ve milletine adamış olan yaşlı vatandaşların her zaman yanında olunacağı ve onlara hak ettikleri sevgi ve saygının sunulmaya devam edileceği vurgulandı.