Giresun'un Çamoluk ilçesinde, kırsal bölgelerdeki kamu yatırımlarının takibi sürüyor. Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, ilçeye bağlı köylerde yürütülen çalışmaları denetlemek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretler kapsamında Okçaören ve Kutluca köylerine giden Kaymakam Berber'e, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Çoraksu eşlik etti. Heyet, köylerde devam eden sulama kanalı inşaatı ile köy konağı çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Yürütülen projelerin son durumu hakkında köy muhtarlarından detaylı bilgi alan Kaymakam Berber, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde ilerlemesi için gerekli değerlendirmelerde bulundu. Bölgedeki tarımsal sulama altyapısının güçlendirilmesi ve sosyal donatı alanlarının iyileştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.