Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sason Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, toplumsal hafızanın canlı tutulması ve genç nesillere vatan sevgisinin aşılanması amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı.
“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Projesi” kapsamında gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gazi olan Ayhan Taşdemir, Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte, 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve milli iradenin önemi üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, vatan savunmasının ve kahramanlık bilincinin gelecek kuşaklara aktarılmasının hedeflendiği belirtildi. Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, bu tür projelerin gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.